Tai - mūsų forume. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti diskusijoje.
Sukurti temą | Į sąrašą
Jei jau uzsukote i sia svetaine ,tai manau Jus ,daugiau ar maziau,nusimanote apie muzika !Taigi ! Noreciau suzinoti Jusu nuomone ,apie mano daromas ,liaudies dainu aranzuotes!Ar apskritai jos jums reikalingos ? o,gal tik siunciates is smalsumo ?Padiskutuokim !
Vieną aranžuotę rodos sodžius klausiaus. Idomiai skamba.Kažkaip lengvai klausosi .Manau kad tai pagrindinis skirtumas nuo kitu daromu midų. Kitas padaro midą ,rodos visko užtenka bet vistiek kažkoks sunkus gaunasi. Tavo skamba lengvai. Idomu kaip skambėtu tavo padarytas pvz Anatolijaus--"Nežinau kodėl'. Turiu gal kokius penkis variantus bet visi -sunkūs.Taip šaunuolis
Sveikas,Sigla !Matai ,mano aranzuotes kaip sakoma,is ,,dusios.As jas igrojineju is rankos ! o, toliau technikos reikalas ir juodas darbas.As ,taip pat ,isikeliu i kompa kitu darytus midus,(is smalsumo ) Ir ka matau !- beveik niekur nenaudojami kontrolieriai !,o cia ,pagal mane ,didziausias midu privalumas !,nes midi efektu ir taip nera per daug .Bet juos taip pat su protu reikia sudeti !Ir aplamai,man tas nurinkinejimas ,as skaitau, kopijavimas,na ,visai ne prie dusios.Na ,o del Anatolijaus-Nezinau kodel' ,tai ,atsiusk man savo ,ar kieno nors daryta mida ,ar ,geriausiai mp-3 ir pabandysism paeksperimentuoti ! gal but ,padarysiu visai nauja aranzuote - savo stiliumi ! Paziuresim ! Siusk !!!
Sveikas. Pirmiausia apie -"nežinau kodėl' .Atsiusiu savo daryta variantą. Jis darytas paskubom ir kaip suprasi iš rankos. Veselėj turėjau laiko ir su kolega pabandėm ta gabalą pasirepetuot .Midiką buvau iš kažkur parsisiuntęs. Bet man o ypač kolegai nepatiko tad turėdamas laiko pabandžiau kažką sumeistravot. Orginalo po ranka neturėjau dariau iš atminties. Tad rodos vienoj vieto ivėliau klaidą ,vietoj Em grajinau G bet tas nelabai ką keičia. Igrajinau su 730 .Aš irgi senos kartos muzikantas nelabai su tom programom gaudausi.Taigi pabandysiu atsiūsti
Taigi- pasirodo parsitempt failus tai moku o kaip dabar tau atsiust?
man tai tos orendzuotes labai patiko as ir pats bandau perdirbinet senas dainas kai baigsiu tai tuoj pat imesiu
O MAN LABIAUSIAI TAI DAUG DAUG DAINELIŲ O IŠ TIESŲ KAIP NUSIŲSTI MIDIKĄ?
Sveikas!nesupratau ar tu nori man atsiusti ,ar man tau atsiusti?,jei tu man -tai, atsidaryk pasta rasyk adresa ,ir prisek faila(atach).
Sveiki, netyčia, per vieną, per kitą puslapį, atsiradau čia. Visiems linkėjimai nuo pajūrio. Vidai nesupyk, kad įkeverzojau. O tavo midus aš jau girdėjau iš kito puslapio, ir pagirimą parašiau kitame puslapyje, tik nikas kitas, dėl tam tikrų prižasčių. Žiūriu ir sigla čia neretas svečias. Sakot muzikantai senesnės kartos, metai dar ne viskas, o ir parako matosi dar, dar nemažai turit. Aš irgi Jūsų bendraamžis (jei teisingai Vidai pas tave parašyta) Sėkmės visiems, dabar užsuksiu dažniau, Jums leidus aišku.
Sveikas ,brolau is pajurio !Supratau is kur pirmuosius mano midus girdejai.Deja ,daugiau ten ju nedesiu ,buvau nusiuntes dar kelis bet.... neidejo .Na ,tikriausiai netiko ,tiek to!Ne vienas saitas yra,kur gal kiek kitaip vertina tavo darbus .Zinai ,ko negaliu pakest -tai arogancijos ! Juk visi mes vienodi ,kiti ,gal siek tiek geresni muzikantai ,kiti siaip sau -kiekvienam savo! Bet ,kai save asais pastato -nu atleisk!Na ,o mano muzikele irgi gal kam ir prie dusios ,kitam gal ir ne ,visokiu reikia !O meteliai tai mano teisigi!,bet uztat dusia jaunaSekmes!Greit idesiu keleta naujesniu gabaleliu ! Bandysiu aranzuot siulaikines -na,tiksliau musu laiku dainas !Paziuresim kas iseis ! Parasyk dazniau !Sekmes!
Sveiki. Smagu, kad bendravimas laikui bėgant perauga į kitą lygį. Tai čia kaip ir nebeužeiname. Bet įdomu ką kiti parašo. Visiems sėkmės.
na užėjau.... sveiki .... praėjo keturi šimtai trylika dienų po paskutinio apsilankymo .... OHO metai ir dar kažkiek.... neberandu čia tavo mido _ėjo senis_ kur padėjai. Kažkoks kolega į midi ru įkėlė ??? tai ir nebeliko , kaip čia yra dabar ???.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.